+32 (0)11 31 19 88 of +32 (0)3 320 99 10 info@amrservice.be

Blog

Home / Eigen assemblage van motorreductoren

Eigen assemblage van motorreductoren

4 oktober 2023 | elektromotoren, monitoring, op maat, reductoren

In de fabriek van de toekomst kunnen we problemen detecteren nog voor ze de productie dreigen tot stilstand te brengen. Mooie vooruitzichten waar we allemaal naar proberen streven. Maar in de fabriek van vandaag kan het nog eens branden. Dan moet je op een partner kunnen rekenen die je vooral snel uit de nood helpt, zodat die stilstand tot een minimum beperkt blijft. Ook die rol zit AMR als gegoten.

Betaalbare, snelle oplossingen

Sinds kort verzorgen we namelijk de assemblage van de motorreductoren van Euronorm. Een deel van het atelier in Alken werd omgevormd tot een ruimte die volledig in het teken staat van deze componenten. Alles is aanwezig om de assemblages tot in de puntjes te verzorgen. Ook als het snel moet gaan. Want daar knelde het schoentje nu vaak. Voor een spoedmontage lopen de extra vervoerskosten soms hoger op dan de reductor zelf. Gedaan daarmee.

Strategische voorraad identificeren

Dat Euronorm ons dit toevertrouwt, als enige bedrijf in Limburg, zegt iets over het vertrouwen dat ze hebben in onze specialisten. Die expertise zetten we ook graag in, wanneer de brand geblust is en uw productie weer op volle toeren draait. Door samen te kijken naar uw machinepark, kunnen we u helpen om die componenten te identificeren die u eigenlijk niet kan missen. Met andere woorden, met een kleine, strategische voorraad aan wisselstukken, hoeft een uitval nooit een stilstand te betekenen. Dat brengt weer meer rust in de keet.

assemblage van reductoren en elektromotoren

Wil je meer info?
Laat het ons weten!
info@amrservice.be
+32 (0)11 31 19 88