+32 (0)11 31 19 88 of +32 (0)3 320 99 10 info@amrservice.be

Herstellingen

Home / Diensten / Herstellingen

Is de aandrijving, pomp of ventilator van een machine kapot? Denk aan lagerschade, een lek aan een pomp of reductor of onbalans op een ventilatorschoep. Dan is herstellen een duurzame en economisch interessante oplossing.

Onze gecertificeerde techniekers komen graag langs voor een herstelling on-site of repareren uw machines in onze eigen ateliers. AMR beschikt ook over een ruime stock aan kwalitatieve wisselstukken om een snelle service te garanderen.

Herstellingen

Revisie

Dankzij regelmatige revisies draait uw machinepark zonder zorgen en vermijd u onvoorziene pannes. Plan revisies in aan de hand van predictief onderhoud, rekening houdend met het aantal draaiuren van de lagers.

Balanceren

Onbalans op een ventilatorschoep? Om trillingen tegen te gaan die lagerschade of algemene machineschade kunnen veroorzaken, balanceren onze techniekers uw ventilatoren snel on-site of in een van onze ateliers.

Wikkelen

Herwikkelen is een snelle en goedkopere oplossing als de motor verbrand is, overbelast werd of wanneer er vocht in kwam. Onze experts herwikkelen zowel kleine als grote AC– en DC-motoren, waardoor uw machinepark in een mum van tijd weer optimaal draait.

Mechanische afdeling

Zowel voor conventioneel draai- en freeswerk als voor CNC-bewerkingen biedt AMR oplossingen.

Is er na een mechanische controle nood aan deksels verbussen, opspuiten of afdraaien van assen? AMR heeft alle expertise en materiaal in huis voor conventioneel draai- en freeswerk. Ook voor assen op maat in verschillende materialen, gedetailleerd stukwerk en middelgrote series bieden wij oplossingen.

Complexe werkstukken in diverse metalen en kunststoffen maken we dankzij ons uitgebreid CNC-machinepark.

Wij zorgen tevens voor de nodige nabewerkingen zoals harden en slijpen en kunnen ook uw tekenwerk voorzien.

Meer informatie over herstellingen, zoals wikkelen, balanceren of draai- en freeswerk?