Samen op zoek naar de oplossing voor uw probleem.

Uw one stop service op maat

null

Eigen atelier

Kwalitatieve herstellingen gebeuren in onze eigen ateliers. De revisie en herwikkeling van aandrijvingen zoals elektromotoren, pompen, reductoren en industriële ventilatie zijn bij ons in veilige handen. Ventilatoren worden met zorg en oog voor detail uitgebalanceerd. Verder voert ons vakbekwaam team zelf de nodige draai-, las- en freeswerken uit. Dankzij dit ruime aanbod aan eigen, professionele diensten kunnen we snel en flexibel inspelen op uw vragen en wensen, zonder de vaste veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen (VCA, ISO 9001). Uiteraard kiezen we voor vooruitstrevende technologieën en de meest vernieuwende, passende aanpak. We denken en werken voor u aan de toekomst…

nieuwverkoop-icoon-rood

Nieuwverkoop

AMR biedt voor elke industriële toepassing de passende aandrijving. We streven steeds naar een duurzame, kwalitatieve oplossing op maat voor uw machinepark en organisatie. Dankzij een sterk netwerk van partners en een uitgebreide stock in onze eigen vestigingen, kunnen wij snel en flexibel gerenommeerde kwaliteitsmerken aanbieden.

null

Interventies 24/7

Ondersteuning van je eigen onderhoudsdienst, werken met gespecialiseerd gereedschap, trillingsanalyses, uitlijningen, demonteren en monteren van aandrijvingen op machines, het vervangen van lagers en dichtingen, balanceren van ventilatoren… Echt ons vak! Reken op snelle interventies, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Na professionele analyse van de probleemsituatie stellen onze binnendienstmedewerkers een gespecialiseerd interventieteam samen. Vaste veiligheids- en kwaliteitsprocedures (VCA en ISO 9001) en vakbekwaam werk op maat vormen daarbij steeds het vertrekpunt. Continuïteit gegarandeerd!

null

Maatwerk

Maatwerk staat zowel voor kwalitatief werk op maat als voor studie, planning en uitvoering van meer complexe cases. Als toekomstgerichte aandrijfspecialist hanteren wij bewust een helicopterview. We kijken steeds verder dan de aandrijving op zich. Machinery in motion is voor ons meer dan een slagzin. Het betekent het nastreven van maximale rentabiliteit door maximaal machinerendement. Wij staan voor continuïteit in productiviteit, gestoeld op persoonlijk advies op maat, proactieve planning en toekomstgericht maatwerk. Door te investeren in duurzame samenwerking en wederzijds vertrouwen leveren wij kwalitatief, professioneel maatwerk dat uw core business maximaal ondersteunt. Zorgvuldig geplande shutdowns, doeltreffende retrofits en energiebesparingsprojecten, continuïteitsbeheer van het machinepark door proactieve analyse en inventarisatie… we gaan steeds de technische uitdaging aan!