Our friends and business partners

Partners

siemens

SIEMENS

www.siemens.com

Met een elektrische motor van Siemens behaalt u altijd het hoogste efficiëntieniveau. Ons uitvoerige aanbod bevat het complete gamma van synchrone en asynchrone technologie. Dat reikt van standaard elektrische motorsystemen en servomotoren voor Motion Control-toepassingen – zowel lineaire motoren als torquemotoren – over motoren voor in sectoren met ontploffingsgevaar, tot hoogspannings-, DC- en elektrische motorsystemen op maat.

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.

KSB Belgium is gespecialiseerd in het verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek.  Wij streven ernaar om oplossingen voor elke klant te bieden en een betrouwbare partner te zijn, gemakkelijk en snel bereikbaar. Ongeacht de taak: KSB Belgium hecht veel belang aan een duurzaam milieu. Beloond met  certificaten, wij bewijzen dat onze normen van kwaliteit en van nauwkeurigheid zijn.

nord

NORD Drivesystems

www.nord.com

NORD is wereldwijd een van de toonaangevende producenten van aandrijftechniek – voor mechanische en elektronische oplossingen. Het productprogramma bestaat uit motorreductoren, motoren, industriële aandrijvingen, frequentie-omvormers en motorstarters/frequentie-omvormers voor decentrale aansturing van aandrijvingen.

EURONORM Drivesystems

www.euronormdrives.nl

Euronorm Drive System levert hoogwaardige aandrijvingen en aandrijfsystemen aan haar klanten, zodat zij hun technische uitdagingen realiseren en hun (inter)nationale concurrentievermogen versterken.  Praktisch betekent dit dat u bij Euronorm terecht kunt voor innovatie, praktische en ook aantrekkelijke geprijsde oplossingen waarbij dit meestal uit voorraad geleverd wordt.

LEROY-SOMER, de wereldleider in industriële alternators en aandrijfsystemen, ontwerpt en produceert hoog-innovatieve eco-technologische oplossingen voor industriële en grootschalige commerciële sectoren.

De trilmotoren MVE van OLI worden gebruikt in verschillende soorten (zware)  industrieën. Het gamma is zeer ruim en gaat tot krachten van 26000 Kgf (254kN) .

Het gamma MVE van OLI garandeert een hoge uitvoering in alle moeilijke omgevingen en is in overeenstemming met de meest recente IEC en EN internationale standaarden voor gebruik in explosieve omgevingen.

Dit is een low-budget kwaliteitsmotor conform de Europese en Internationale vereisten.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde kwaliteitsmerken waaronder  ABB, ABM, AEG, Allen Bradley, ATB, Baldor, Bauer, Baumüller, Bege, Brook, Cantoni, Cemer, Cemp, Control Technics, Danfoss, Demag, Dutchi, Efacec, Euromotor, Euronorm, Fimet, Flender, Grosschopp, Hanning, Helmke, Himmel, Indramat, Kaiser, KSB, Lafert, Lenze, Leroy Somer, Loher, MAK, Marelli, MGM, Nord, Oli, Panasonic, Perske, Rotor, Schorch, SEW, Siemens, Stephan, Stöber, Sumitomo, Varvel, VEM, Watt, WEG, Ziehl Abegg.

Dankzij onze grote stock en de eigen transportservice leveren wij snel én dit alles tegen zeer scherpe prijzen.